ads/head.txt
Aristotel Citati Odlično

Aristotel Citati Odlično

Aristotel Citati Odlično

Aristotel Citati Odlično. Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. "cjelina je nešto više od pukog zbira svojih dijelova.". Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera. Apr 06, 2011 · aristotel | citati.

Aristotel - citati, izreke i mudre misli | Najbolji Citati

Ovdje Aristotel - citati, izreke i mudre misli | Najbolji Citati

Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. Čovjek je po prirodi politička životinja. Aristotel | izreke i citati. "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.".

"znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.".

Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. "glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća. "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.". "ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa.". Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo. "duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje.". "mudrom čovjeku se ne smije naređivati nego on treba da naređuje.

Siromaštvo je majka kriminala, a blagostanje majka ...

Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli.. .. "mudrom čovjeku se ne smije naređivati nego on treba da naređuje.

Citati o samoći i usamljenosti, mudre misli | Najbolji Citati

Aristotel | izreke i citati.. Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica. Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe. Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera. "čovjek je po prirodi politička životinja.". Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet.. Čovjek je po prirodi politička životinja.

Aristotel | Citações

Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica. "mudrom čovjeku se ne smije naređivati nego on treba da naređuje. Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe.

ROMANTIKA: PRIJATELJSTVO

Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla. "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.". Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. "cjelina je nešto više od pukog zbira svojih dijelova.". Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet. "glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova.

Pin on Citati

"znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.". Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.". Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla.. Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo.

Aristotel Onassis: fotografija, biografija, osobni život ...

Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica. "mudrom čovjeku se ne smije naređivati nego on treba da naređuje. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe. "ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa.". Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.". "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.".. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova.

Aristotel | Natur, Politik

Aristotel | izreke i citati. Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica.

PPT - ARISTOTEL PowerPoint Presentation, free download ...

Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje.. Aristotel | izreke i citati.

Educația bună aduce pensia mare, citat de Aristotel

Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera. On ne treba da slijedi druge nego manje mudri trebaju da slijede njega.". Aristotel | izreke i citati. "cjelina je nešto više od pukog zbira svojih dijelova.". Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. "čovjek je po prirodi politička životinja.". "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice."... Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica.

50 najboljih citata o podučavanju - Školska knjiga - tu za vas

"cjelina je nešto više od pukog zbira svojih dijelova.". Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli. "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.".. Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla.

PPT - ARISTOTEL PowerPoint Presentation, free download ...

"cjelina je nešto više od pukog zbira svojih dijelova.". "mudrom čovjeku se ne smije naređivati nego on treba da naređuje. Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara. Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. "duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje.". "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.". Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo. Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli. Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet.. Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet.

Svijet izreka i citata - Izreke i citati

Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. Aristotel | izreke i citati. "čovjek je po prirodi politička životinja.". Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet. "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.". "cjelina je nešto više od pukog zbira svojih dijelova.". On ne treba da slijedi druge nego manje mudri trebaju da slijede njega.". Apr 06, 2011 · aristotel | citati. Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe. Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara.. "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.".

Aristotel citati sa slikama - Citati i Izreke sa slikama

"cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". "duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje.".. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova.

Aristotel #citati | Quotes, Letters, Person

Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet. "cjelina je nešto više od pukog zbira svojih dijelova.". Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. Čovjek je po prirodi politička životinja. Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara. "glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća. Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla... "čovjek je po prirodi politička životinja.".

Najlepši Aristotelovi citati: Sreća pripada onima koji su ...

"cjelina je nešto više od pukog zbira svojih dijelova.".. Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo. Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe. Apr 06, 2011 · aristotel | citati. Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica. Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera. Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli... Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog.

Najlepši Aristotelovi citati: Sreća pripada onima koji su ...

Apr 06, 2011 · aristotel | citati. Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica. "duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje.". Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo. Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara. Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe. Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet. "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.". On ne treba da slijedi druge nego manje mudri trebaju da slijede njega.".

Aristotel - Mumija.Eu

"ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa."... "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.". Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla.. Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet.

Aristotel Politika

"cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol."... Apr 06, 2011 · aristotel | citati. Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara.

Nema nam mira ako misleno ratujemo sa roditeljima. Duhovi ...

Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova... "cjelina je nešto više od pukog zbira svojih dijelova.". Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara. "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". "glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća. "ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa.". Apr 06, 2011 · aristotel | citati. Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli. Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe.. Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um.

Aristotel - Politica - Cumpără

Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera... . "ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa.".

Citati - Aristotel: Svačiji prijatelj je ničiji prijatelj ...

Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um.. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo.

Aristotel - Politica - Cumpără

Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla. Aristotel | izreke i citati. "čovjek je po prirodi politička životinja.". "ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa.". "duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje.". Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet. "glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća... Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet.

Ivo Andric | All Things Serbian | Pinterest

Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera... Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera. On ne treba da slijedi druge nego manje mudri trebaju da slijede njega.". Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. "mudrom čovjeku se ne smije naređivati nego on treba da naređuje. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.".. Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo.

Pokvareni ljudi poštuju iz straha; dobri ljudi iz ljubavi ...

Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. Aristotel | izreke i citati. Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla. Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice."... Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje.

PPT - Aristotel i filozofija odgoja (odgoj između teorije ...

"čovjek je po prirodi politička životinja.".. Apr 06, 2011 · aristotel | citati. Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova.. "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.".

Citati I Mudre Izreke - Random Images | случајне слике

Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera. . Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo.

Knjigarna - Spletna knjigarna, založba in prodajna ...

Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. Aristotel | izreke i citati.

Prijava za studij na Aristotel Univerzitetu u Solunu | Eduinfo

Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova.. Apr 06, 2011 · aristotel | citati.. Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli.

Best quotes from Aristotle - Victor Mochere

Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla... "cjelina je nešto više od pukog zbira svojih dijelova.". Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera. "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.".

Putokazi za lepši dan: Charles Bukowski - WANNABE MAGAZINE

Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet. Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um.. "ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa.".

Aristotel - Nikomahova etika prepričano lektira | Lektire.me

"cjelina je nešto više od pukog zbira svojih dijelova.". Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. "glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća. "duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje.". Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara. Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. Čovjek je po prirodi politička životinja. Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla. Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica. Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo.

Zrno po zrno - Page 6 - Glas.ba

"cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.".. Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara... "mudrom čovjeku se ne smije naređivati nego on treba da naređuje.

Pin on yes

Aristotel | izreke i citati.. "čovjek je po prirodi politička životinja.". On ne treba da slijedi druge nego manje mudri trebaju da slijede njega.". Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli... "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.".

citati o sreći - Glas.ba

Apr 06, 2011 · aristotel | citati. Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla. "duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje.". Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica. Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet. "glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća.

Politica lui aristotel - aristotel de Kelley Armstrong ...

"znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice."... "mudrom čovjeku se ne smije naređivati nego on treba da naređuje. "ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa.". Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet. Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara. Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.".

ARISTOTEL - POLITIKA - Kupindo.com (60052311)

Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli.. "ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa.". Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera. "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.". Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara... Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla.

Aristotel - O prijateljstvu prepričano lektira | Lektire.me

Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova.. On ne treba da slijedi druge nego manje mudri trebaju da slijede njega.". Apr 06, 2011 · aristotel | citati. Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet. Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica. "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.". Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo. Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara. Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla.

Aristotel - Izreke i citati | Edukacija

Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla. Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. "čovjek je po prirodi politička životinja.". "cjelina je nešto više od pukog zbira svojih dijelova.". "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". "mudrom čovjeku se ne smije naređivati nego on treba da naređuje... Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um.

Aristotel | izreke i citati

"znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.". Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera. Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet. "čovjek je po prirodi politička životinja.". Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara. Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla.

Aristotel_Poetica_1965.pdf

Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli.. Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica. Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo. Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli... "glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća.

Pitagora - Glas.ba

Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. Aristotel | izreke i citati. "glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća. Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo. "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. "ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa.". Apr 06, 2011 · aristotel | citati.. Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe.

Aristotel - citati, izreke i mudre misli | Najbolji Citati

Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet. Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. Čovjek je po prirodi politička životinja. "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet. Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli.

Aristotel - univerzalni genije ljudske misli - Kulturni centar

"cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". Apr 06, 2011 · aristotel | citati. Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara. Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli. "mudrom čovjeku se ne smije naređivati nego on treba da naređuje. "duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje.". Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe. "čovjek je po prirodi politička životinja.". "glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća. "cjelina je nešto više od pukog zbira svojih dijelova.". On ne treba da slijedi druge nego manje mudri trebaju da slijede njega.".

Aristotel - mudre misli i citati

Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera. On ne treba da slijedi druge nego manje mudri trebaju da slijede njega.". Apr 06, 2011 · aristotel | citati.

Citati i Izreke: Aristotel

"čovjek je po prirodi politička životinja.".. Aristotel | izreke i citati. "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara. "duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje.".. Aristotel | izreke i citati.

Citati i izreke na Valentinovo | bolji domovi i vrtovi ...

"ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa.". Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla. "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.". "ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa.".

Vse lychshie aforizmi i citati Vostochnih mydrecov ...

Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe. Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera. Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet. Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo. Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara. "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". Čovjek je po prirodi politička životinja. "glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća. On ne treba da slijedi druge nego manje mudri trebaju da slijede njega.".. Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla.

Citati I Mudre Izreke - Random Images | случајне слике

Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje... "glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća. Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara. Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera. Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet. Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. Čovjek je po prirodi politička životinja. Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet.

Citati o povjerenju, izreke, poslovice i mudrosti ...

Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe. Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.".

Aristotel - citati, izreke i mudre misli | Najbolji Citati

"znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.". Apr 06, 2011 · aristotel | citati. Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe. "duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje.". Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla... Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova.

Citati o prijateljima i prijateljstvu, izreke | Najbolji ...

Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet... Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje.. Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe.

Misli poznatih, citati.... • Forum Srbija

"glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća... Čovjek je po prirodi politička životinja. "ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa.". Aristotel | izreke i citati. Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog.

Citati I Mudre Izreke - Random Images | случајне слике

Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. Apr 06, 2011 · aristotel | citati. Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla. Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli. Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. Aristotel | izreke i citati. "duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje.". "čovjek je po prirodi politička životinja.". "mudrom čovjeku se ne smije naređivati nego on treba da naređuje. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova.. "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.".

Aristotel - citati, izreke i mudre misli | Najbolji Citati

"glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća.. Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera. Čovjek je po prirodi politička životinja. "glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća.

Aristotel - Politica | arhiva Okazii.ro

Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje.. Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara. Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli. Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo. Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. "glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća.

ARISTOTEL - Nikomahova etika.pdf

Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe.. "mudrom čovjeku se ne smije naređivati nego on treba da naređuje. Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica. Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara. Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla. On ne treba da slijedi druge nego manje mudri trebaju da slijede njega.".

22+ Citati Aristotel - citaten, citas, citations

"cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera. Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet. Apr 06, 2011 · aristotel | citati. "cjelina je nešto više od pukog zbira svojih dijelova.". On ne treba da slijedi druge nego manje mudri trebaju da slijede njega.". Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica. Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara. Aristotel | izreke i citati. Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo. Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog.

Zrno po zrno - Page 5 - Glas.ba

Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera. Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo. "duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje.". Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova.

22+ Citati Aristotel - citaten, citas, citations

Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara. Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe. "glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća. Aristotel | izreke i citati. "čovjek je po prirodi politička životinja.". Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um.. Čovjek je po prirodi politička životinja.

Aristotel - Najbolje državno uređenje prepričano lektira ...

On ne treba da slijedi druge nego manje mudri trebaju da slijede njega.". Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara. Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe. Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli. Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo... Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe.

O duši - Aristotel — Knjige.Pravac

"ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa."... "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". "ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa.".

Aristotel Onassis: fotografija, biografija, osobni život ...

"čovjek je po prirodi politička životinja."... "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera. Apr 06, 2011 · aristotel | citati. "čovjek je po prirodi politička životinja.". Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. Aristotel | izreke i citati. Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. "ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa.".

FILOZOFIJA DANAS

"cjelina je nešto više od pukog zbira svojih dijelova."... Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. "mudrom čovjeku se ne smije naređivati nego on treba da naređuje. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. "čovjek je po prirodi politička životinja.". Apr 06, 2011 · aristotel | citati.. Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla.

2. Psicologia. Aristotele - YouTube

Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli.. "duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje.". Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova... "glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća.

Citate celebre despre prietenie

Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. "čovjek je po prirodi politička životinja.". Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. "duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje.".

Aristotle Quotes On Teaching. QuotesGram

Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica.. Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet. Aristotel | izreke i citati. Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli. "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.". Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica. Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. "glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća.. Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje.

Aristotel | Quotes, Words

Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera. Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. Čovjek je po prirodi politička životinja. "čovjek je po prirodi politička životinja.".. Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog.

Pin on Bosnian Q

Aristotel | izreke i citati.. "duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje.". Čovjek je po prirodi politička životinja. "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.". Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli.

大一西洋文學概論筆記week 13 @ sagaciouslove18的部落格 :: 痞客邦

Apr 06, 2011 · aristotel | citati... Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli. Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo. Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica. Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica.

cropped-aristotel.jpg | Jupije.com

On ne treba da slijedi druge nego manje mudri trebaju da slijede njega.". "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". "duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje.". Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla. Apr 06, 2011 · aristotel | citati.

Aristotel Politika | Plato | Aristotle

Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla... Apr 06, 2011 · aristotel | citati. Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. "ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa.". "mudrom čovjeku se ne smije naređivati nego on treba da naređuje. Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla.. Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica.

Aristotel - izreke i citati — spomenar — Sensa.hr

Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera. Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe. Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo. Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla. Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica. Čovjek je po prirodi politička životinja. Aristotel | izreke i citati. "ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa.". Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog.

Carti Aristotel - targulcartii.ro

Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.". "čovjek je po prirodi politička životinja.". Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. On ne treba da slijedi druge nego manje mudri trebaju da slijede njega.". Aristotel | izreke i citati. "cjelina je nešto više od pukog zbira svojih dijelova.". Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet. Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli. Aristotel | izreke i citati.

Knjigarna - Spletna knjigarna, založba in prodajna ...

Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe. Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla. "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.". Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica.

Aristotel Onassis: fotografija, biografija, osobni život ...

Čovjek je po prirodi politička životinja. .. "ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa.".

Aristotel - Politika

"duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje.". Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. "ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa.". Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet. Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo. "čovjek je po prirodi politička životinja.". Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara. Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli.. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova.

Aristotel - Teorija morala prepričano lektira | Lektire.me

Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla. Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara. "duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje.". "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.". Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla. "čovjek je po prirodi politička životinja.". Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe. Aristotel | izreke i citati. Apr 06, 2011 · aristotel | citati. On ne treba da slijedi druge nego manje mudri trebaju da slijede njega.". "glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća... "čovjek je po prirodi politička životinja.".

Aristotel citati sa slikama - Citati i Izreke sa slikama

"duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje.". Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. Aristotel | izreke i citati.. Njegovo življenje ima smisel le, če doseže in si prizadeva za svoje cilje.

Vječne životne lekcije koje nam je podario Aristotel ...

Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla. Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. On ne treba da slijedi druge nego manje mudri trebaju da slijede njega.". Motivacioni citati najvećih svetskih autora, filozofa i lidera. Čovjek je po prirodi politička životinja. Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe. Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli. "glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća. Apr 06, 2011 · aristotel | citati. "ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa."... Čovjek je po prirodi politička životinja.

Aristotel - citati, izreke i mudre misli | Najbolji Citati

Čovjek je po prirodi politička životinja... Aristotel | izreke i citati. Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli. "čovjek je po prirodi politička životinja.". Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo... Apr 06, 2011 · aristotel | citati.

Aristotel citati sa slikama - Citati i Izreke sa slikama

On ne treba da slijedi druge nego manje mudri trebaju da slijede njega.". Čovjek je po prirodi politička životinja. "cjelina je nešto više od pukog zbira svojih dijelova.". "ako želite izbjeći kritiku ne govorite ništa, ne radite ništa, budite ništa.". Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. On ne treba da slijedi druge nego manje mudri trebaju da slijede njega.".

Theophyle Istoria: Aristotel: Politica

Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli. Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe. "duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje.". Njegove izjave so bile za tisti in tudi za današnji čas pravi vir modrosti kot bi temu lahko rekli. Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla. "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.". "cjelina je nešto više od pukog zbira svojih dijelova.". Aristotel | izreke i citati. Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. "čovjek je po prirodi politička životinja.". Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica. "mudrom čovjeku se ne smije naređivati nego on treba da naređuje.

Politica -Aristotel - Cadouri Alese - O marca Paideia

Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. Moramo, kao prihvatljivu mogućnost, izabrati manje od dva zla. Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara. "čovjek je po prirodi politička životinja.". Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. "mudrom čovjeku se ne smije naređivati nego on treba da naređuje. Čovjek je po prirodi politička životinja... Čovjek je po prirodi politička životinja.

Cea mai corectă atitudine, citat de Aristotel

Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara.. "čovjek je po prirodi politička životinja.". Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe. Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica. "glavne forme ljepote su red, simetrija i jasnoća. Svetovno znan modrec klasične grčije, ki je živel v 4.stoletju pred našim štetjem, je s svojimi deli in razumom zaznamoval ves svet. Pohađao je platonovu akademiju u atini i bio učitelj aleksandra velikog. "duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje.". Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova.

Aristotel - Politica - Cumpără

"čovjek je po prirodi politička životinja.".. "cjelina je nešto više od pukog zbira svojih dijelova.". On ne treba da slijedi druge nego manje mudri trebaju da slijede njega.". "znanje činjenica razlikuje se od znanja razloga za činjenice.". Mudre misli tip smještaja 06.04.2011 objavljeno u misli poznatih nema komentara. "čovjek je po prirodi politička životinja.". Aristotel citat nema tako velika uma s kojim nije pomiješano ludilo. "mudrom čovjeku se ne smije naređivati nego on treba da naređuje. "cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol.".. Aristotel | izreke i citati.

Aristotelove izreke

Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe. Celina je uvek nešto više od prostog zbira svojih sastavnih delova. Onaj koji ne može živjeti u društvu ili za tim nema potrebe. Spoznajte modre citate aristotla, ki vam bodo dobro prevetrile um. "čovjek je po prirodi politička životinja.". Aristotel | izreke i citati. On ne treba da slijedi druge nego manje mudri trebaju da slijede njega.". "mudrom čovjeku se ne smije naređivati nego on treba da naređuje.